BIO

JADA FAITH behoort als Singer Songwriter tot een van de nieuwe opkomende talenten in de Pop en R&B scene in Nederland. Jada zingt al van jongs af en heeft een enorme passie voor muziek, schrijft haar songteksten zelf en speelt gitaar en piano.

Jada heeft een muzikale achtergrond, zo heeft ze haar zangopleiding genoten aan de ZOI Academy te Amsterdam, een initiatief van Berget Lewis en Shirma Rouse en was ze in 2017 en 2020 te zien in The Voice Kids of Holland waar zij de eerste keer de Battles haalde en de tweede keer het wist te schoppen tot de Sing-offs ( halve finale).

Het uitbrengen van haar EP A Butterfly’s Fate in 2021 en de verschillende singles in 2023, waaronder Steady, Stiekem (nog wel lief), en Up in my Feels laat zien dat Jada diversiteit brengt in haar muziekstijl. Op 1 december 2023 heeft Jada haar eerste collab 1 Laatste Keer met de zanger ROI uitgebracht en op 8 december 2023 kon men genieten van de release van Jada’s eerste kerst single Kerst Compleet. Op 10 mei 2024 zal Jada Faith haar nieuwe single Code Taal uitbrengen een verhaal over twee mensen die hun liefde via lichaamstaal naar elkaar uitspreken.

Met nog meer muziek gepland voor 2024, lijkt het erop dat fans veel kunnen verwachten van Jada Faith. Haar voortdurende betrokkenheid en passie voor muziek beloven een opwindende reis voor haar en haar luisteraars. Stay Tuned!!